Ungdomsstævne søndag d. 6 marts

Søndag d. 5. marts drog 6 kæmpere fra Ry Judo Klub afsted til Fredericia for at kæmpe i sæsonens sidste U/20 & pokal turnering.
Hans Kristoffersen i drenge U/12 C -24 kg.
William Sun Kjær og Sigurd Okholm i drenge U12 B -31 kg.
Alfred Thomsen i drengeU12 B -34 kg
Gustav Malmros drenge U15A -55 kg
Og i pokalturnering, Laurits Bliggaard i puljen under 80 kg.

Hans var nu til sit andet stævne, og har lært, hvad det drejer sig om. Han går frisk til biddet i en pulje med i alt 5 deltagere.
Med hjælpetræner Gustav Malmros som coach, vinder han alle på nær en kamp på fuld ippon, og høster en sølvmedalje for sit arbejde.
William og Sigurd er allerede nu i B gruppen, og der skal der virkeligt arbejdes hårdt for at vinde. Ingen af de to unge mennesker kunne stille noget op mod deres modstandere, men har begge udviklet sig kolossalt i forhold til deres første stævne for en måned siden. Som eksempel må Sigurd fremhæves, idet han i sidste kamp møder en modstander, der er over et hoved højere end sig selv. Sigurd formår at gå næsten kamptiden ud, inden han ryger i holdegreb, og taber kampen således. Men han lod sig bare ikke skræmme!
Alfred er ved at være rigtigt rutineret, og ved, hvordan det skal gribes an i kamp. Han taber godt nok sin første kamp, men kommer stærkt igen, og går som samlet nr. 1 i sin pulje videre i semfinalen, som han også vinder. I finalen må han dog trække det korteste strå, men vinder derved en særdeles velfortjent sølvmedalje.
Gustav Malmros er faldet godt på plads i sin nuværende vægtklasse, og begynder virkeligt at få styr på sin judo. Under opvarmningen aftalte vi to gode teknikker, som han er tryg ved, og sørme om de ikke virkede på alle, på nær en modstander, som ikke ville med rundt i kastet, overtog teknikken og vandt over Gustav i holdegreb. Men sølvmedaljen var i hus.
Laurits har pga. efterskole ophold haft en 2 årig pause fra judoen, som hans modstandere i hans normale klasse herre A -73 kg. ikke har haft, så for at få kamppoint til sit næste bælte, valgte han at prøve kræfter i pokalturneringen.
De var så også kommet for at slås, og trods en fin fysik, var der mangel på kondi og udholdenhed, som er 2 meget vigtige elementer, når der kæmpes judo.
Laurits havde 4 kampe, og efter at træneren havde meddelt ham, at nu måtte han gerne lave noget, gik han ind og vandt sin sidste kamp med en armlås, så der høstedes de første kamppoints.IMG_9876

Skriv et svar